Portfolio

Hieronder zie je een aantal projecten en of workshops waaraan ik heb mee geholpen.
De projecten staan op volgorde van plaatsvinden.

Wil je weten wat ik nog meer heb gedaan? Kijk dan ook eens naar mijn CV.

Ayacucho Peru

Van 28 september tot en met 10 oktober 2015


Bever organiseert elk jaar in samenwerking met Solid International een werkreis naar Ayacucho en dit jaar mocht ik mee. Zo kon ik als nieuw verkozen ambassadeur van het outdoor merk Ayacucho met eigen ogen zien wat er ter plaatse door Solid wordt gerealiseerd. Ik mocht mee helpen en werken aan verschillende sociale en maatschappelijke projecten. Op één van de projecten heb ik ook mijn eigen kennis gedeeld en een circusworkshop geven.

Wolkentheater Zomerfestival

Van 27 juli tot en met 7 augustus 2015

 

Van januari tot en met juli heb ik samen met collega’s hard gewerkt om de organisatie en de productie van het WOLKENTHEATER ZOMERFESTIVAL rond te krijgen.
Tijdens de zomervakantie, toerden wij langs 20 asielzoekerscentra met dit festival. Een festival wat bestond uit een poppentheatervoorstelling, kleurplaten kleuren, schminken en eencircusworkshop speciaal voor de kinderen. Tijdens het festival was ik met name verantwoordelijk voor het geven van de circusworkshop en het schminken van de kinderen.
Het festival vond plaats om mensen samen te brengen en omdat het team van het Wolkentheater gelooft dat alle kinderen recht hebben op een onbezorgde lach!

Theater- en circusproject Gambia

Winter 2013

 

Op 11 januari 2013 stapte ik in het vliegtuig naar een land hier niet eens zo heel ver vandaag, ook al doet de naam en de cultuur soms anders vermoeden. Wist ik waar ik aan begon? Ik weet het niet.. je hebt verwachtingen en gedachten maar of die uitkomen?

Zes weken lang heb ik samen met de stichting Learn2learn, de stichting Future for Young People en de jongeren van Tanji Youthclub gewerkt aan een voorstelling met de vraag “Where do I belong?”. Een educatieve voorstelling voor leeftijdsgenoten. Tijdens de repetitie periode organiseerde ik  allerlei speelplekken door het hele land. Zes weken lang toerde de voorstelling langs middelbare scholen en het basisonderwijs. Daarnaast organiseerde ik het eerste Circusfestival in Tanji speciaal voor kinderen van de straat.


 

Weeshuis Ecuador
Winter 2007


Na 6 maanden werken in Nationale Parken in Amerika en 1,5 maand in Peru kwam ik bij het derde gedeelte van mijn reis. Werken in een weeshuis in Ecuador.
Een moeilijk begin met ingewikkelde begeleiders en regels die niet overeen komen met mijn normen en waarden. Na een langzame start en veel onbegrip van beide kanten dan toch een leerzame en mooie tijd gehad. Wat een lieve kinderen en wat zijn ze blij met weinig. De bellenblaas was misschien nog wel het mooiste en meest ontroerende moment. Deze kinderen gaven mij een nieuwe weg met andere mogelijkheden. Een open blik die met blijdschap de wereld in kijkt. Het gevoel om te kunnen spelen, stromen en stralen. Zo vormden zij onbewust 8 jaar later de inspiratie voor de start van mijn bedrijf Spelen, Stromen, Stralen.

© 2015 door Spelen Stromen Stralen