Everybody laughs in the same language

  • Marjella Rooduijn

Cultuurmarathon Comenius College


Begin juli mocht ik als docent 4 workshops komen geven tijdens de cultuurmarathon van het Comenius College in Hilversum. Alle leerlingen van de 1e tot en met de 5e klas mochten kiezen uit 50 verschillende workshops. Met gemixte groepen ging ik aan de slag met Ropeskipping, Acrobatiek en Circusspelen. Tijdens de workshop Ropeskipping leerde de leerlingen o.a. om met meerdere touwen te springen, met kleine touwen in grote touwen te springen, en trucs uit te halen tijdens het springen. Bij de workshop Acrobatiek werkten we vanaf duo en trio trucs toe naar verschillende piramides met 20 leerlingen. De Circusspelen zijn altijd een feest. Leerlingen krijgen de mogelijkheid verschillende technieken uit te proberen, de basis onder de knie te krijgen en zo mogelijk trucs aan te leren. Het was een groot succes. Comenius College tot volgend jaar!

#circus #acrobatiek #ropeskipping

13 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2015 door Spelen Stromen Stralen