Everybody laughs in the same language

  • Marjella Rooduijn

Samen, een bijzondere week voor moeders en dochters


25 augustus - 1 september 2018 Op een mooie plek in de Hoge Vogezen geven Letty Moerel (moeder) en Marjella Rooduijn (dochter) deze bijzondere week voor moeders en dochters om samen te genieten, plezier te hebben, de speciale band tussen moeder en dochter op andere manieren te ervaren en daar samen verder invulling aan te geven. Buiten de vaste patronen van de relatie - het gezin, de vrouw in de ander ontdekken en ontmoeten. Het is geen therapeutische week, er is ruimte voor een lach en een traan, voor verwondering en vooral voor samen. Marjella en Letty bieden een divers programma met theatrale vormen, Chi Kung, creatieve activiteiten, wandelen en korte meditatieve momenten.

Klink hier voor meer informatie.

#Buitenland #theater #ChiKung #Moedersendochters

40 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2015 door Spelen Stromen Stralen