“Do what you love and you'll never work a day in your life”

Wie ben ik?

Ik, Marjella Rooduijn, ben blij wanneer ik zowel mijn passie voor reizen en ontwikkelingshulp als mijn passie voor theater en circus kan combineren. Circus en theater zijn voor mij essentieel voor de ontwikkeling van iedereen en het is mijn verlangen hier zoveel mogelijk mensen mee in contact te brengen. 

Ons leven speelt zich hoofdzakelijk af in de realiteit.
Circus en theater geven je de mogelijkheid ervaringen op te doen in de wereld van de fantasie.

Het volgen van je hart, het bewust worden van je dromen en het staan voor waar je in gelooft zijn dingen die ik belangrijk vind.

 

Mijn voldoening en liefde voor dit werk worden gevoed door de stralende gezichten die ontstaan tijdens de activiteiten. Een lach op het gezicht van een kind, een jongere, een volwassenen. Dat maakt mij blij en inspireert me.

 

Ik heb werkervaring in het binnen en buitenland, op scholen, bso’s, azielzoekerscentra, buiten op straat en bij het jeugdcircus.

Ik heb gewerkt met kinderen en jongeren in veel verschillende situaties zoals in Gambia, Peru en Ecuador, maar ook vluchtelingen in Nederland, straatkinderen en schoolgaande kinderen in Nederland. (zie portfolio)

 

 

 

‘Mijn verwachtingen stel ik bij, mijn dromen niet’

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Je kunt mij inhuren voor projecten, lessen, workshops, evenementen en kinderfeestjes waar circus, theater en clownerie niet per definitie het doel zijn, maar dienen als middel tot persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijke verandering en bovenal tot plezier.

 

Je kunt mij ook inhuren voor allerhande productionele en organisatorische werkzaamheden op het gebied van circus en theater. (zie CV) 

 

 

Geen imitatie van het grote circus van de volwassenen maar theater, waarin het gaat om circusspel.

© 2015 door Spelen Stromen Stralen